S.C. RECOM SID S.A. Hunedoara

S.C. RECOM SID S.A. face parte din grupul de firme Micro Mega HD S.A., iar principalele domenii de activitate sunt:

- executia si montarea constructiilor metalice si a partilor componente;
- repararea instalatiilor si utilajelor (mecanic si electric);
- fabricarea de recipiente, containere, ambalaje si a altor articole din metal;
- fabricarea de parti componente a utilajelor de ridicat si manipulat, de ventilare si conditionare a aerului si a altor echipamente de utilizare generala;
- fabricarea utilajelor pentru metalurgie, constructii, ind. alimentara;
- construirea de imobile civile si industriale.

Compania este organizata si functioneaza pe principiul autonomiei decizionale, avand personalitate juridica proprie, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Judetean Hunedoara la nr. J20/277/2002.

Suprafata totala a facilitatilor societatii este de 20.000 m2 si este impartita astfel:
- Atelierul de Confectii Metalice (At. CM) este o hala cu 4 deschideri, avand in dotare 8 poduri rulante si 3 macarale pivotante, total 8.800 m2;
- Depozit descoperit dotat cu 3 poduri rulante, suprafata totala de 9.600 m2;
- Atelierul Reparatii Siderurgice este o hala cu o singura deschidere, avand in dotare 1 pod rulant, 1600 m2.

S.C. RECOM SID S.A. are un numar de 233 angajati, din care 192 muncitori, dintre acestia 54 de sudori. Certificarile sudorilor sunt in conformitate cu EN ISO 9606, AWS D1.1 si ISCIR- PTCR 9. Intreg personalul din activitatea de sudare este coordonat de 2 ingineri sudori atestati ca ingineri sudori europeni de catre European Welding Federation (EWF).

Recom Sid si-a asumat angajamentul de a promova standardele necesare pentru securitate, sanatate si protectie a mediului. Se urmareste asigurarea unui mediu de munca sigur si sanatos pentru toti angajatii, luarea in considerare a pericolelor si riscurilor potentiale, adoptarea unei practici preventive de a evita orice accident, cresterea grijei si implicarii personalului pentru aspectele securitatii si sanatatii muncii prin informare si instruire.

Compania noastra a implementat si aplica sistemul de management al calitatii conform cerintelor normei ISO 9001:2015, fapt confirmat prin Certificatul RINA SIMTEX 33489/16/R TMS; de asemena, firma noastra este certificata pentru controlul productiei in fabrica , conform EN 1090-1:2009 + A1 :2011 de catre RINA SIMTEX.

Activitatea Recom Sid este de asemenea in conformitate cu standardul ISO 3834-2: 2005, fapt certificat de catre RINA SIMTEX Services SpA.

S.C. Recom Sid este certificata de RINA SIMTEX pentru implementarea si mentinerea unui Sistem de Management in ce priveste mediul si sanatatea si securitatea in munca conform ISO 14001: 2015 si ISO 45001 :2018. De asemenea suntem autorizati de catre Autoritatea Feroviara Romana ca furnizor feroviar pentru constructii metalice sudate.